Arhitekt: kuidas ühendatakse linnavalitsus, linnahalll ja kasiino?

Eesti arhitektuurikeskuse juht ja tegevarhitekt Ülar Mark avaldas lootust, et linnahall ei muutu pärast Tallinna ja ameeriklaste ühisettevõtte renoveerimistöid lihtsalt hotellide ja turistide pärusmaaks.

Tema hinnangul tuleks leida mingi kombinatsioon, mis töötaks viisakalt linnavalitsuse kõrval ning samamoodi looks kultuurilise suhte 2011. aasta kevadel valmiva kultuurikatlaga. "Kui päris järsult öelda, et linnavalitsus, kultuurikatel ja kasiino - seal ilmselt peavad mingid ühenduskohad tekkima," leidis Mark Vikerraadio hommikuintervjuus.

Mark märkis samas, et kuna linnahall peab säilima, siis ootab ta huviga, milline lahendus on leitud, et Tallinna ja USA ettevõtte Tallinn Entertainment LCC hakkaks projektist ka kasumit tootma.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed