5. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arhitekt: kuidas ühendatakse linnavalitsus, linnahalll ja kasiino?

Eesti arhitektuurikeskuse juht ja tegevarhitekt Ülar Mark avaldas lootust, et linnahall ei muutu pärast Tallinna ja ameeriklaste ühisettevõtte renoveerimistöid lihtsalt hotellide ja turistide pärusmaaks.

Tema hinnangul tuleks leida mingi kombinatsioon, mis töötaks viisakalt linnavalitsuse kõrval ning samamoodi looks kultuurilise suhte 2011. aasta kevadel valmiva kultuurikatlaga. "Kui päris järsult öelda, et linnavalitsus, kultuurikatel ja kasiino - seal ilmselt peavad mingid ühenduskohad tekkima," leidis Mark Vikerraadio hommikuintervjuus.

Mark märkis samas, et kuna linnahall peab säilima, siis ootab ta huviga, milline lahendus on leitud, et Tallinna ja USA ettevõtte Tallinn Entertainment LCC hakkaks projektist ka kasumit tootma.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785