4. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loomaaeda ehitatakse 60 miljoniga hariduskeskus

Tallinna linn saab Euroopa Regionaalarengu Fondist 60 miljonit krooni Tallinna Loomaaia keskkonnahariduskeskuse rajamiseks.

Tallinna Loomaaia direktori Mati Kaalu sõnul on 2013. aastaks loomaaia lääneküljele valmiva 5000 m2 suuruse keskkonnahariduskeskuse eesmärk pakkuda mitmekülgset keskkonnaharidust looduse mitmekesisusest säästliku eluviisini.

Projekti maksumus ulatub 66,7 miljoni kroonini, millest 60 miljonit krooni rahastatakse läbi SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse Euroopa Regionaalarengu Fondist ning 6,7 miljonit on Tallinna Loomaaia omafinantseering.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785