30. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekosüsteemide (end. Primus Ehitus) nõue arutusel

Pankrotis Ekosüsteemide OÜ vastase K-Rautakesko nõude kaitsmine toimub kuu aja pärast, selgub Ametlikest Teadaannetest.

Võlausaldajate üldkoosolek ehk Rautakesko AS nõude kaitsmise koosolek pankrotis Ekosüsteemide OÜ (endine Primus Ehitus, registrikood 11146497) pankrotimenetluses toimub 31. augustil 2010. aastal kell 16.00. Päevakord: Võlanõude kaitsmine, seisab teadaannetes.

Nõudeavalduse ja vastuväidetega saab tutvuda viie tööpäeva jooksul enne koosolekut Tallinnas aadressil Väike-Ameerika 8-203, leppides selleks eelnevalt kokku pankrotihalduriga telefoni teel.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785