29. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsi SPA nõuded ootavad kaitsmist

Pankrotis Viimsi SPA OÜ võlanõuded ootavad kaitsmist, aega on kaks ja pool nädalat, ilmneb Ametlikest Teadaannetest.

Eelmisel aastal pankrotistunud OÜ Viimsi SPA (registrikood 11298913) pankrotimenetluses toimub võlausaldajate üldkoosolek ehk nõuete kaitsmise koosolek 17. augustil 2010. aastal kell 10 Harju Maakohtu Kentmanni kohtumaja saalis 316. Üldkoosoleku päevakord on nõuete kaitsmine.

Nõuete ja neile esitatud vastuväidetega on võimalik tutvuda viie päeva jooksul enne nõuete kaitsmise koosoleku toimumist tööpäevadel halduriga eelnevalt telefoni teel kokku leppides, seisab teates.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785