Saadaval kaubanduskeskused ja ärihoone

MA Kinnisvara Invest OÜ pankrotihaldur müüb suulisel ja avalikul enampakkumisel kahte kaubanduskeskust ja ärihoonet. Alghindadele 7 - 73 miljonit krooni saab hakata pakkumisi tegema nädala pärast, ilmneb portaalist varad.

Odavaimat alghinda tahetakse 1990ndate hakul ehitatud Maardu ärihoone eest aadressil Nurga 1A - 6,84 miljonit krooni.  Hoone on ühekorruseline, lisaks on sellel sokikorrus. Hoone keskmine kõrgus on 3 m, I korrusel on eraldi sissepääsuga alkoholipood, toidupood ja optikapood.

Veidi enam raha tuleb välja käia Tallinna Sütiste Centrumi eest aadressil Sütiste tee 30, s.o. 36,12 miljonit krooni. keskuse koosseisu kuulub kinnistul asuv 1973. aastal ehitatud ja aastatel 2007-2008 rekonstrueeritud kaubanduskeskuse hoone, mis on kahe korruseline. Sellel on keldikorrus ja I korrus, millel asub Säästumarket toidupood ja erinevad kaubandusboksid, keldrikorrusel paiknevad erinevad üüripinnad ja tehnilised ruumid.

Kõige enam - 72,84 miljonit krooni - tuleb vähemalt välja käia Maardu Kaubanduskeskuse eest aadressil Nurga 3. Kaubanduskeskuse hoone on ehitatud 1988. aastal ja renoveeritud aastal 2006. Hoone on kahe korruseline + kelder, üüritavat pinda on hoones 5 121 m2, keskmise korruse kõrgus on 3,5 m, keldris asuvad tehnilised ruumid ja umbes 700 m2 üüripindu. I korrusel paiknevad toidupood ja erinevad üüripinnad, II korrusel kohvik ja erinevad üüripinnad.

Panuseid saab enampakkumisel asuda tegema 3. augustil.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed