Kinnisvaratehingute arv ja väärtus kasvasid veel

Võrreldes eelmise aasta II kvartaliga, selle aasta II kvartalis paisusid nii kinnisvara tehingute hulk kui väärtus, teatab Maa-amet.

Maa-ameti ametlikel andmetel sooritati Eestis tänavu teises kvartalis 10.624 kinnisvaratehingut koguväärtuses ligi 5,46 miljardit krooni, mida on mõnevõrra rohkem kui aasta tagasi, mil samal perioodil sooritati 9844 tehingut koguväärtuses ligi 5,34 miljardit krooni.

Võrreldes 2010. aasta esimese kvartaliga, mil tehinguid kinnisvaraga tehti 8378, koguväärtuses 4,37 miljardit krooni, kasvas teises kvartalis sooritatud kinnisvaratehingute arv ja rahaline väärtus ligi viiendiku võrra.

Kokku on tänavu esimese kuue kuuga tehtud Eestis 19.002 kinnisvaratehingut koguväärtuses 9,83 miljardit krooni. Seevastu 2009. aasta esimesel poolaastal tehti Eestis 18.914 tehingut pisut enam kui 11 miljardi krooni eest.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed