21. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu Betoonimeistrite nõuded ootavad kaitsmist

Pankrotistunud Pärnu Betoonimeistrite vastu saab nõudeid esitada ligi kuu aega, ilmneb ametlikest teadaannetest.

Selle aasta jaanuaris pankrotistunud AS Pärnu Betoonimeistrid (registrikood 11102442) pankotimenetluses toimub nõuete kaitsmise koosolek 17.augustil 2010 kell 15.00 Pärnus aadressil Savi 3, Pärnu KEK AS ruumides.

"Esitatud nõuete ja vastuväidetega saab tutvuda viis päeva enne käesolevat koosolekut aadressil Uus 9/11-33, Tartu, kokku leppides tööajal telefonil 5650 3342," seisab teates.

Pärnu maakohus kuulutas AS Pärnu Betoonimeistrid pankroti välja 6. jaanuaril. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785