14. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-Betoonelement: sügis võib tuua toodete hinnatõusu

Küsimusele, kuidas mõjutas elektrituru avanemine teie ettevõtet, vastas AS E-Betoonelement turundusspetsialist Mari-Liis Tenno, et ehkki seni ei ole elektrituru osaline avanemine kulusid mõjutanud, ollakse mures, et sügisel võib tulla kuni 20% hinnatõus.

"Hetkel ei ole elektrituru osaline avanemine kulusid mõjutanud, kuna meie elektrihind on tarnijaga fikseeritud. Mures oleme aga sügise pärast, kus uue seaduse vastuvõtmisel, võib elektri hind tõusta 15-20%," rääkis Tenno.

Tänu fikseeritud elektrihinnale ei ole avatud elektriturg ka E-Betoonelemendi toodete väljamüügihinnale mõju avaldanud, kuid Tenno sõnul võib tõus tulla sügisel.

"Oleme ettevõtte kulud hoolega üle vaadanud ja ka vastavaid samme astunud, et elektrikulu vähendada, näiteks vahetasime tootmishallis välja valgustite elektrisüsteemi," märkis Tenno.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785