13. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Domus "kohtub valijatega"

Domus Kinnisvara avab homme Tallinnas Harjumäel oma esimese välibüroo.

"Kui me oleksime Riigikogu liikmed, siis oleks selle ürituse nimi „Kohtumine valijatega“. Kuna me ei ole, siis majoneesi ei saa, küll aga häid mõtteid, kasulikku infot ja mõnusat suhtlemist," kirjutab juhatuse liige Raul Reino ettevõtte koduleheküljel.

Domuse maaklerid on kolmapäeval kella 14.00-18.00 Tallinnas Harjumäel Varblase terassil, et anda konsultatsioone ja kuulata, mida inimesed kinnisvaraturul toimuvast arvavad.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785