9. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme avatakse Kuressaare rannahoone

Kuressaare supelranna uus hoone avatakse 10. juulil kell 12.

Rannahoone projekteeris Hannes Koppel ja ehitas AS Kuressaare Ehitus, muid rannaala töid teostas Primus PR OÜ.

Uues rannahoones on ruumid vetelpäästele, avatud noortekeskusele ning suvekohvikule. Rannakülalistele on koos invatualetiga avatud kolm WC-d ning duširuum, mis on suvehooajal lahti kella 7–22.

“70 aastat oli Kuressaare rannahooneta. Viimane aeg oli uus maja püsti panna. Kui samas tempos läheb, on mõne aasta pärast uuendatud kogu Kuressaare rannaala. Järgmine on ju staadion, mille rahastamisotsus on samuti olemas,” sõnas linnapea Urve Tiidus.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785