28. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koger & Partnerid peatas Tartu Ülikooli õppehoone ehitustööd

Tartu endises sünnitusmajas Toomemäel on hoone ümberehitustööd ülikooli õppehooneks peatatud, kuna peatöövõtja tahab väidetavalt mitu miljonit krooni lisaraha.

Möödunud nädala algul sai Tartu Ülikool Lossi 36 hoonet rekonstrueerivalt peatöövõtjalt Koger & Partnerid kirja, kus ehitaja soovib täiendavate tööde eest miljoneid kroone lisaraha, vahendab ERR uudised.

Ühtede andmete järgi on ehitaja üldse hoone renoveerimisest loobumas, kuid kindel on see, et kõik alltöövõtjad said korralduse oma asjad kokku pakkida ja ülikooli tänavuselt ühelt suurimalt investeeringuobjektilt minema minna.

Tartu Ülikooli kantsler Andres Liinat ei soovinud saabunud nõudekirja kommenteerida ning ka ehitajalt jäid "Aktuaalsel kaameral" selgitused saamata.

Tartu Ülikool ostis endise sünnitusmaja Tartu Ülikooli kliinikumilt kokku 46 miljoni krooni eest. Ehitushanke võitis Koger & Partnerid ligi 41,5 miljoni krooni suuruse pakkumisega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785