25. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektripaigaldaja nõuded ootavad kaitsmist

Pankrotis OÜ K-Trassiehitus võlanõudeid saab kaitsta kahe ja poole nädala pärast, ilmneb ametlikest teadaannetest.

Märtsis pankrotistunud elektrisüsteemide paigaldaja K-Trassiehituse võlausaldajate üldkoosolek (nõuete kaitsmise koosolek) toimub 12. juuli 2010 kell 15.00 Tallinnas aadressil Narva mnt 5 advokaadibüroos Mägi Kraavi & Partnerid.

Nõudeavalduste ja vastuväidetega saab tutvuda 5 tööpäeva enne võlausaldajate üldkoosoleku toimumist, leppides eelnevalt kokku pankrotihalduriga telefonil 664 0600.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785