22. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KEY Ehituskaubad paneb pillid kotti

Üle tosina aasta Tallinna mail ehituskaupu müünud KEY Ehituskaubad otsustas tegevuse lõpetada, ilmneb firma teadetest.

Seoses sulgemisega korraldas firma tühjendusmüügi allalöödud hindadega kuni 23. juulini.

Ehituspoe omanik on Vello Kunmanile kuuluv firma Estraven, mille 2009. aasta majandusliku käekäigu kohta aruanne puudub. Küll aga annavad firma käekäigust aimu senised majandusaasta aruanded, mille põhjal on näha kuidas alates 1990. aastate lõpust on Estraveni kasum vaid kasvanud. Käive tegi tipu aastal 2007. Aastal 2008 taandunud käive oli 338,4 miljonit krooni, kuid kasum kasvas ikkagi, saavutades taseme 99,5 miljonit krooni.

 Firma omanik Vello Kunman on endiselt tabamatu.

 

 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785