22. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis korterihind täitsa põhjas

Võrreldes eelmise aasta juuniga, on Eesti korterite keskmine ruuduhind selle aasta juuni keskpaigaks kahanenud ligi viiendiku, mis on buumist saadik madalaim saavutus, ilmneb  Spot.City 24 andmeist.

Kui 2009. aasta juunis maksis Eestis korteri ruutmeeter keskmiselt 16 566 krooni, siis selle aasta juuni keskel 13 828 krooni ehk 16,5% vähem.

Senise seisuga on Eesti korterite keskmine müügi ruuduhind vaid langenud. Buumiaegne suurim hind korterite müügiruudu eest Eestis keskmiselt oli 2007. aasta märtsi hakul, siis oli see 25 270 krooni. Sellele tasemele jääb nüüdne näitaja alla 45,3%.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785