18. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Mööblimajast saab Prisma

Tarmeko müüs Tartu Mööblimaja Solution Managementile, kes laseb sügisel hoones avada Prisma poe, ilmneb ostja teatest.

Tartu Mööblimaja vahetas sel kolmapäeval omanikku; kinnistu ostis SM Property Neli OÜ Solution Management OÜ juhtimisel. Oktoobris avatakse uuenenud mööblimajas Tartu suurim toidumarket Prisma. Prisma võtab enda alla 9500 ruutmeetrit mööblimaja 16 000 ruutmeetrist.

 Solution Management OÜ juhatuse liikme Marko Kulli sõnul on Tartusse Prisma rajamine perspektiivikas. „Meie ettevõttel on juba väga hea koostöö nii Rimi kui ka Selveriga ning nüüdsest lisandus juurde ka Prisma, mille väljaehitamisse ka kohe investeeringu teeme“, sõnas Marko Kull. Solution Management OÜ on kinnisvarainvesteeringutega tegelev ettevõtte kes omab ja opereerib erinevaid ärihooneid üle Eesti. Ettevõttele kuuluvad äripinnad, kus tegutsevad  neli Selverit, üks Rimi ja üks Bauhof.“ 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785