17. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterburi investorid homme Ida-Virus

Homme tutvustatakse ettevõtluskeskkonda ja investeerimisvõimalusi Ida-Virumaal Peterburi investoritele, teatab Eesti Kaubandus-Tööstuskoda.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, SA Ida-Virumaa Tööstusalade Arendus ja Narva Linnavalitsus koos partneritega korraldavad 18. juunil 2010 Eesti Peakonsulaadis Peterburis investeerimisseminari, kus tutvustatakse potentsiaalsetele investoritele võimalusi oma kapitali paigutamiseks Ida-Virumaale.

 Ida-Virumaa on pikaajaliste tööstustraditsioonidega maakond Eestis, mis asub EL ja Vene piiri ääres. Loode-Venemaa ja Peterburi on üks olulisemaid piirkondi, mille logistika- ja tootmisettevõtetele soovib Ida- Virumaa pakkuda sobivaid võimalusi oma äri ajamiseks. Viimastel aastatel on Eestis üldiselt ning Ida-Viru maakonnas tehtud märkimisväärsed investeeringud infrastruktuuri. Avaliku sektori poolt käib aktiivne ettevalmistus tööstusalade väljaarendamiseks ning kohalike omavalitsuste poolt on välja töötatud motivatsioonipaketid tootmisettevõtetele tegevuse alustamisel Ida-Virumaal.

 Investeerimisseminaril osalejatele antakse ülevaade Eesti ja Ida-Virumaa ettevõtluskliimast, tugimeetmetest ettevõtjatele ja välisinvestoritele, eeldatavast üleminekust eurole ning Ida-Virumaa tööstusalade võimalustest.

 Seminari sihtgrupid on Loode-Venemaa (Peterburi) ettevõtlus-tugiorganisatsioonide esindajad ja konsultatsiooniettevõtted (valdkond: tööstus, logistika, tööstuskinnisvara), finantsinstitutsioonide esindajad, investeeringute vahendajad ning potentsiaalsed investorid.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785