17. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haapsalu pea 40 miljoniline suvituskeskus valmis

Laupäeval avatakse Haapsalus renoveeritud Promenaad ja Kuursaal, teatab sealne linnavalitsus.

Rekonstrueerimistööde käigus on Promenaad saanud uue valgustuse ja kaldarinnatise, valminud on mitmed uued objektid – tantsuplats, paadisillad, teed ja skulptuurid, restaureeritud on ajaloolised dekoratiivtrepid. Aafrika rand ja allikapaviljon, mis hakkab eksponeerima ekstreemseid veenäite, saavad valmis aga juuli lõpus. Haapsalu Promenaadi rekonstrueerimistööde kogumaksumus on 38 082 0623 kr. Projekti kaasrahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondist ca 33 miljoni krooniga.

Promenaadi heakorrastamise lepinguline lõpptähtaeg on 22. juuni. Tähtaja ületavad allikapaviljoni ehitus, osaliselt kivikatetest teede paigaldus ning lõpphaljastus, üks mänguväljaku atraktsioon.

Haapsalu Promenaadi rekonstrueerimine algas 2008. aastal.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785