11. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakvere ja Haapsalu korteriturg aktiivselt tegusad

Pea kõigis Eesti väikelinnades võis maikuus märgata aktiivsuse kasvu. Iseäranis suurt huvi tunti Haapsalus ja Rakveres asuvate korterite vastu, selgub Pindi Kinnisvara turuülevaatest. 

 Võrumaa kinnisvaraturul on täheldada aktiivsuse kasvu, huvi on nii linnasiseste korterite kui elamute ja suvilate vastu.Põlva ja Jõgeva korteriturul on märgata mõningast elavnemist, lisaks tuntakse huvi maamajade ja suvilate vastu.

Võru

 Põlva ja Jõgeva

Valga

Peamiselt tuntakse huvi Valga linna korterite vastu, aga ka eramute vastu Valgas ja näiteks Tõrvas. Jätkuvalt on huviorbiidis looduskaunis kohas paiknevad maamajad.

ViljandiViljandi kinnisvaraturg on aktiivsemaks muutunud: lisaks korteritele soetatakse ka maatükke ja maamaju. Eelistatud on 1-2 toalised korterid, maamajade puhul ei vaadata enam vaid objektide looduskaunidust, vaid hoonet soetades lähtutakse praktiliselt vajadustest: kui kaugel on kauplused, asfaltteed jms.

HaapsaluKorteriturg on väga aktiivne. Samuti tuntakse huvi odavamate maamajade ja suvilate vastu.

Jõhvi

Lisaks Venemaa päritolu investoritele on turule lisandunud Eestist pärit ostuhuvilised, kes on valmis odavat vara kokku ostma.

Rapla

Huvi on suurenenud odavamate korterite ja talumajade vastu.

RakvereTurg oli väga aktiivne, huvi nii korterite kui maamajade vastu terves maakonnas. Inimeste julgus tehinguni jõuda on suurenenud.

KuressaareHuvi on eelkõige heas asukohas paiknevate korterite vastu, oluliselt on suurenenud huvi mere-äärsete maakodude ja elamumaade vastu. Ka maakodude valikul on üha määravamaks objekti asukoht ja infrastruktuuri lähedus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785