Ülemiste City jäi Jeti jäähallile kohtus alla 

Jeti jäähall võitis Tallinna ringkonnakohtus vaidluse AS-iga Ülemiste City, kes üritas vabaneda jäähalliga sõlmitud üürilepingust.

Ülemiste City tahtis vabaneda 2000. aasta 12. juulil 30 aastaks sõlmitud jäähalli ruumide üürilepingust väitega, et vajab ruume tungivalt ise seoses Ülemiste City arendusega, kirjutab ERR uudised. Jeti jäähalli opereeriv HK Hall nõudis aga lepingu täitmist.

Juba varem rahuldas Harju maakohus jäähalli hagi osaliselt ning kohustas Ülemiste City täitma sõlmitud rendilepingut. Tallinna ringkonnakohus lisas sellele otsusele nüüd ka nõude kanda üürilepingu kohta märge kinnistusraamatusse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed