10. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City jäi Jeti jäähallile kohtus alla 

Jeti jäähall võitis Tallinna ringkonnakohtus vaidluse AS-iga Ülemiste City, kes üritas vabaneda jäähalliga sõlmitud üürilepingust.

Ülemiste City tahtis vabaneda 2000. aasta 12. juulil 30 aastaks sõlmitud jäähalli ruumide üürilepingust väitega, et vajab ruume tungivalt ise seoses Ülemiste City arendusega, kirjutab ERR uudised. Jeti jäähalli opereeriv HK Hall nõudis aga lepingu täitmist.

Juba varem rahuldas Harju maakohus jäähalli hagi osaliselt ning kohustas Ülemiste City täitma sõlmitud rendilepingut. Tallinna ringkonnakohus lisas sellele otsusele nüüd ka nõude kanda üürilepingu kohta märge kinnistusraamatusse.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785