8. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu paneb kehvad korterid müüki

Täna saab tutvuda korterite ja mitteeluruumidega, mida Tartu linn müüb 14. juunil toimuval suulisel enampakkumisel. Müüki läheb üle kümne korteri ja mitteeluruumi ning kaks elamukrunti Supilinnas.

Enamik müüdavatest eluruumidest on väga halvas seisukorras ja linnal puuduvad rahalised vahendid nende remontimiseks. Müüki minevatest mitteeluruumidest on enamik keldripinnad, mille järgi üüriturul enam nõudlust ei ole. Mitu korteriomandit ja kinnistut läheb müüki mõttelise osana.

Enampakkumisel müüdavad eluruumid asuvad Tähe 43/45, Aida 4/6, Aleksandri 37, Võru 108, Ujula 53, Veski 10 ja Vara vallas. Mitteeluruume pakub linn Turu 13, Aleksandri 16, Kuperjanovi 56/58 ja Taara pst 1 hoonetes.

Müüki läheb ka kaks elamukrunti Supilinnas Marja tänaval.

Enampakkumine toimub 14. juunil.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785