8. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskpärased kinnistud on ooterezhiimil

Tallinnas ja Harjumaal on suurenenud huvi nii kinnistute vastu, ent ostuotsuseid lükatakse jätkuvalt edasi, märgitakse Pindi turuülevaates.

Maikuus toimunud suur hinnahüpe Harjumaa hoonestamata kinnistute puhul on tingitud sellest, et soetatakse keskpärasest eksklusiivsemaid varasid, kõik keskpärane on jäetud ooterezhiimile. Tegemist ei ole reaalse hinnatõusuga!

Tallinnas ja Harjumaal tehti  hoonestatud (eramud) ja hoonestamata elamumaadega maikuus tehinguid vastavalt 90 ja 53 (aprillis 82 ja 75), .

Harjumaa hoonestatud elamumaa tehinguhind on muutunud võrreldes:

-hinnatipuga (aprill 2008.a.) -55%-eelmise kuuga +41,8%

Harjumaa hoonestamata elamumaa tehinguhind on muutunud võrreldes:

-hinnatipuga (mai 2007.a.) -35%-eelmise kuuga +122,2%

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785