7. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võlglased purustavad Lätis panditud kortereid

Kommertspankade esindajad tunnistasid, et osa võlgnikke lõhub teadlikult enne eluruumi vabastamist pangale panditud korteri, vahendas Delfi.

Laenuvõtjad, kes ei suuda kohustusi täita, rikuvad korterites ja majades põrandakatte, löövad uksed eest ja ujutavad hoone veega üle. Panditud vara on enne oksjoni üsna nutuses seisus, kinnitas ka Swedbank.

Sellisel moel panga vara rikkunud inimest võib ees oodata kriminaalasi ja niisuguseid kriminaalasju on Lätis juba ka olnud.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785