Prügivedaja lisateenused olgu lepingus täpselt kirjas

Tallinna keskkonnaameti vanemspetsialisti Kristina Zotejeva sõnul peavad prügiveofirmade lisateenuste tingimused ja hinnakiri sisalduma jäätmekäitluslepingus.

"Vedaja võib korraldatud jäätmeveo teostamisel osutada jäätmevaldajale lisateenuseid ainult jäätmevaldaja nõusolekul ja jäätmekäitluslepingu olemasolul, milles on jäätmevaldajat teavitatud osutatavate lisateenuste tingimustest ja hinnakirjast," rääkis Zotejeva.

Vedaja ei tohi lisatasusid arvestada mahutite laialipaigutamise eest prügiveo ainuõiguse alguses ega nende äraveo eest ainuõiguse lõppemisel. Lisateenuste osutamise tingimused peavad olema kooskõlas kehtivate õigusaktidega ning ei tohi seada jäätmevaldajale piiranguid teenuse tarbimisele seadusega ettenähtud korras.


Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed