1. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn taotleb üldkasutatavaid maid linna omandisse

Tallinna linnavalitsus kavatseb 15 maatükki ligikaudse kogupindalaga 92 ha sotsiaalmaad üldkasutatava maa sihtotstarbel munitsipaalomandisse taotleda.

„Tegemist on parkmetsade, parkide ning korterelamute vaheliste õuealadega, “ selgitas abilinnapea Eha Võrk.

Rohealadena munitsipaalomandisse taotletavaist maatükkidest suurimad on Mustamäe linnaosas asuvad Üliõpilaste tee 3 maatükk ligikaudse pindalaga 32,8 ha, J. Sütiste tee 23 maatükk ligikaudse pindalaga 29,5 ha ning Nõmme linnaosas asuv Piiri tn 14 maatükk ligikaudse pindalaga 18,8 ha.

J. Sütiste tee 23 maatükil paikneb ülelinnalise tähtsusega Sütiste parkmets, Piiri tn 8a ja Piiri tn 14 maatükil ülelinnalise tähtsusega Rahumäe mets ning Üliõpilaste tee 3 maatükil ülelinnalise tähtsusega Hüppetorni mets.

Lisaks taotletakse maatulundusmaana munitsipaalomandisse kolm Järvevana tee äärset maatükki kogupindalaga 78,2 ha, tegemist on Ülemiste järve kaitsemetsa alasse jäävate maatükkidega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785