1. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu kinnisvaraturul silmapaistvalt palju tehinguid

LVM Kinnisvara juhatuse liikme Ingmar Saksingu sõnul on Pärnu kinnisvaraturu maikuu esialgsed tulemused tehingute arvult silmapaistvalt paremad ja võrreldavad 2007 aasta augusti omadega.

Tehingute arv oli lõppenud kuu tulemustest suurem viimati 2007 juulis.

Numbrites on tulemused alljärgnevad:

2010 mai - 299 tehingut2007 august - 290 tehingut2007 juuli - 334 tehingut

Rahaliselt mahult jäävad maikuu tulemused - käive 101 miljonit krooni - siiski alla eelmise aasta parimatele kuudele: käive veebruaris 172 miljonit, juulis 102 miljonit, detsembris 144 miljonit krooni.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785