Kinnisvarateenindus: Tallinna müügimaks teenuse hinda ei mõjuta

Täna hakkab Tallinnas kehtima müügimaks. Äripäeva küsimusele - kas tõstate oma kauba või teenuste hindu? - vastas OÜ Kinnisvarateeninduse juht Villy Sudemäe.

Tallinna müügimaks ei tohiks meie tegevust oluliselt mõjutada. Kuigi meie teenustest kuulub maksustamisele koristus- ja puhastusteenus, siis siiski selle erisusega, et kui osutatakse seda teenust  füüsilisest isikust kliendile.

Meie kliendid on aga peaaegu kõik juriidilised isikud. Samas kulutusi see maks teatud määral lisab, sest peame jälgima ja valmis olema deklareerima võimalikke eraisikutele osutatud teenuseid. Teenuse hinda see otseselt ei mõjuta, sest müüme teenust kokkuleppel põhineva ja konkurentsist sõltuva hinnakujundusega.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed