1. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arendaja saab Tiskre oja äärde elamurajooni rajamise võimaluse

Tallinna linnavalitsus kavatseb Haabersti linnaosas asuva endise Jõeoti-28 kinnistu alale moodustatud elamukruntidele konkursi korras pikaajalise hoonestusõiguse seada.

„Eesmärgiks on anda arendajale võimalus rajada sellele Tiskre oja ääres asuvale 12 ha suurusele alale uuselamurajoon,“ ütles abilinnapea Taavi Aas.

Endise kinnistu Jõeoti-28 detailplaneeringuga on sellele maa-alale kavandatud väikeelamukompleks – ühepereelamud, kahekorruselised mitme korteriga elamud, lasteaed ja tehnohooned, haljasalad ja teed ning parkla.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785