31. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mart Saa: ostjate soove raske rahuldada

Arco Vara Kinnisvarabüroo AS juhatuse liikme Mart Saa sõnul on ostjate nõudmistele vastavat kinnisvara turul väga vähe.

"Ehkki kinnisvaraturg on praegu veel ootusfaasis, arvan, et aasta teine pool tuleb aktiivsem," märkis Saa ning kinnitas, et süda- ja kesklinnas ning Kadriorus asuvate 2-3 toaliste korteritele on nõudlus märksa suurem kui pakkumine. 

"Ostusooviga inimene vaatab asukohta, maja välimust ja planeeringut. Pakkumisi, kus kõik need kolm põhinõuet oleks täidetud, on vähe. Seetõttu on Arco Vara maaklerid väga huvitatud sellistest pakkumistest, et meie ostjate soove rahuldada," lisas Saa.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785