Mart Saa: ostjate soove raske rahuldada

Arco Vara Kinnisvarabüroo AS juhatuse liikme Mart Saa sõnul on ostjate nõudmistele vastavat kinnisvara turul väga vähe.

"Ehkki kinnisvaraturg on praegu veel ootusfaasis, arvan, et aasta teine pool tuleb aktiivsem," märkis Saa ning kinnitas, et süda- ja kesklinnas ning Kadriorus asuvate 2-3 toaliste korteritele on nõudlus märksa suurem kui pakkumine. 

"Ostusooviga inimene vaatab asukohta, maja välimust ja planeeringut. Pakkumisi, kus kõik need kolm põhinõuet oleks täidetud, on vähe. Seetõttu on Arco Vara maaklerid väga huvitatud sellistest pakkumistest, et meie ostjate soove rahuldada," lisas Saa.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed