31. mai 2010

Mart Saa: ostjate soove raske rahuldada

Arco Vara Kinnisvarabüroo AS juhatuse liikme Mart Saa sõnul on ostjate nõudmistele vastavat kinnisvara turul väga vähe.

"Ehkki kinnisvaraturg on praegu veel ootusfaasis, arvan, et aasta teine pool tuleb aktiivsem," märkis Saa ning kinnitas, et süda- ja kesklinnas ning Kadriorus asuvate 2-3 toaliste korteritele on nõudlus märksa suurem kui pakkumine. 

"Ostusooviga inimene vaatab asukohta, maja välimust ja planeeringut. Pakkumisi, kus kõik need kolm põhinõuet oleks täidetud, on vähe. Seetõttu on Arco Vara maaklerid väga huvitatud sellistest pakkumistest, et meie ostjate soove rahuldada," lisas Saa.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688