28. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõhvi politsei- ja päästeameti hoone ehitavad 77,5 miljoniga Facio ja Elinord

Jõhvi politsei- ja päästeameti riigihanke võitjaks valiti kümne firma hulgast ühispakkuja Facio Ehituse AS / Elinord Ehitus OÜ pakkumusega summas ligi 77,5 miljonit krooni, millele lisandub käibemaks.

Projektiga haaratud ala paikneb Jõhvis Rahu tn 38 krundil. Hoone on projekteeritud L- tähe kujulisena. Piki Rahu tänavat paikneb hoone neljakorruseline põhimaht, millele sekundeerivad Marja tänava poolne väike kahekorruseline ja Nooruse tänava rajatava pikenduse poolne astmeliselt vähenev hoonemaht. Olemasolev maa-ala on endisele staadionile omaselt tasane. 

Krunt  suurusega 15 719m² on jagatud erinevate turvalisuse astmetega aladeks. Hoone ette on  planeeritud külaliste parkla.  Sissesõidud on ette nähtud Rahu tänavalt ja Nooruse tänava pikenduselt .

Hoone ehitusalune pind  on  3 113,6 m², suletud netopind  8 436,5 m² ning korruste arv   4+1.

Hoone valmib hiljemalt tuleva aasta 1. juuliks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785