Novatex Arenduse Astangu krunt 20 miljoniga pakkumisel

Kohtutäitur Elin Vilippus müüb enampakkumisel Novatex Arendus OÜ-le kuuluvat kinnistut Tallinnas Astangu tänaval alghinnaga 20 miljoni krooni.

Astangu 2b asuva krundi pindala on 13 hektarit. Kinnistu on koormatud hüpoteekidega Plusvalue OÜ kasuks - 32,5 miljoni ja 6,5 miljonit krooni ulatuses. Lisaks on seatud 54 miljonit krooni suurune hüpoteek Petroline OÜ kasuks ja kuuemiljoniline hüpoteek OÜ Lundet kasuks.

Enampakkumine toimub 8. juunil.

2008. aasta oktoobris kehtestati Astangu 2b detailplaneering, mille kohaselt kavandati kinnistule kuni 11 ärihoone, kuni 5 korterelamu ja 60-kohalise lasteaia ehitust. Kuni viiekorruselised ärihooned on kavandatud Paldiski maantee äärsele alale ning kuni neljakorruselised kortermajad ala sisemusse maanteest kaugemale. Ühtekokku võimaldab planeering 292 korteri ehitust.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed