Swedbank refinantseeris Bauhausi arendaja laenu 780 miljoni krooni ulatuses

Kinnisvaraarendaja Paul Oberschneider ja Satnam Europ refinantseerisid ja võtsid uut laenu Swedbankist kokku 50 miljoni euro ehk 780 miljoni krooni ulatuses, vahendas Property Magazine.

Laenu võtsid omanikud oma Eesti portfellis olevate kaubanduspindade tarbeks. Refinantseeriti laen, mis seotud mitme suure kaubanduspinnaga üle Eesti, näiteks Nordic Centrum ja Mustakivi Prisma Tallinnas, Maxima Pärnus  jt. Refinantseeritud laenuga kaubanduspinda on kokku 75 000 ruutmeetrit ja selle väärtus on ligi 100 miljonit eurot.

Uut laenu võtsid omanikud Tallinnas Lasnamäel asuva Bauhausi projekti jaoks. Refinantseerimine toimus kuu pärast 19 500 ruutmeetrise Bauhausi kaupluse avamist Lasnamäel. Tegemist on Bauhausi esimese kauplusega Balti regioonis.

"Mr. Oberschneider ja Satnam Europe on Swedbank'i kauaaegsed äripartnerid. Uue Bauhausi kaupluse finantseerimine näitab, et kui on usaldus partnerite vahel ja hea äriidee, on pangad valmis uusi projekte finantseerima," rääkis Swedbanki kinnisvaraosakonna juht Ero Viik.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed