Skanska: Nordeconi töödeportfell on soliidne

Skanska EMV juhatuse esimehe Andres Aaviku sõnul on Nordecon Internationali täna avaldatud 1. kvartali tulemused praegust turuseisu arvestades ootuspärased. 

„Eks börsiteates märgitud ilmastik ja tihe konkurents ongi kahjumisse jäämise põhjuseks. Need tulemused näitavad hetkeseisu turul ja ma usun, et ega teisedki konkurendid oma tulemustega ei hiilga,“ rääkis Aavik.

Seda, kas Skanska esimese kvartali tulemused jäävad pluss- või miinuspoolele, Aavik ei kommenteerinud. „On raske kvartal olnud. See on tänases turuseisus, kus enamus töödest on hooajalised infrastruktuuritööd, normaalne. Aga tulevik on positiivsem,“ märkis ta.

Nordecon Internationali teostamata tööde portfelli mahtu - 1,4 miljardit krooni – pidas Aavik soliidseks. „Number on suurele ettevõttele kohane. Aga eks üks asi on tööde portfelli suurus ja hoopis teine see, milliste riskidega on need tööd võetud,“ lisas ta.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed