3. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanska lööb tööstuspargis kopa maasse

Skanska EMV alustab järgmisel nädalal Virumaal asuva tööstuspargi esimese etapi tehnovõrkude ja teede ehitustöid, teatab ettevõte. 

Reedel, 30. aprillil sõlmisid Skanska EMV AS ja Mittetulundusühing Virumaa Tööstuspark lepingu Virumaa Tööstuspargi I etapi tehnovõrkude ja teede ehitustöödeks. Töid alustatakse järgmisel nädalal ning lõpetatakse käesoleva aasta novembrikuus. Ehitustööde maksmus koos KM-ga on 32,8 miljonit krooni. 

Riigihanke võitnud ühispakkuja Skanska EMV AS ja Skanska Infra OY Eesti filiaal hakkab teostama Narva linnaga külgnevasse Olgina alevisse ehitatava tööstuspargi ettevalmistustöid, pinnase- ja mullatöid, teede ehitustöid, vee- ja kanalisatsioonivõrkude ehitustöid, drenaaži- ja sadeveevõrkude ehitustöid, sidekanalisatsiooni ehitustöid, teedevalgustuse ehitustöid ning gaasivõrgu ehitustöid.

MTÜ Virumaa Tööstuspark ehitab EAS-i toel Narva piirkonna esimest kaasaegsete teede ja tehnovõrkudega varustatud ettevõtluspiirkonda. MTÜ Virumaa Tööstuspark liikmeteks on Vaivara vald, KA Vaiko AS ja Nordland OÜ.

Skanska EMV AS on Skanska Oy tütarfirma, mis on Skanska esindus Eestis. Alates 2000. aastast Skanska kontserni kuulunud Skanska EMV on üks Eesti suurimatest ehitusfirmadest. Firmas töötab 240 inimest ja selle käive oli 2009. aastal ligikaudu 49,2 miljonit eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785