Ehituspoed püüavad klienti soodsate pakkumistega

Kevadel korraldavad ehitus- ja aianduskauplused mitmesuguseid sooduskampaaniaid.

Rautakesko AS-i tegevdirektor Alo Ivask ütleb, et kevadhooaegadel on nende kauplustes alati märgata klientide elavnemist ja nii ka sel aastal. „Kevadele omaselt algavad aiatööd ja hoogustub ehitus,“ tõdeb Ivask. „Seoses sellega teeb K-rauta eripakkumisi ka vastavatele hooajakaupadele.“ Ta märgib, et sooduspakkumistes on palju erinevaid aiakaupu, alustades seemnete, aiatööriistadega ning lõpetades aiamööbliga. „Kampaaniates on kümneid tooteid ning sooduspakkumised on alati nähtavad meie kodulehel ja eriväljapanekutena ka kauplustes,“ kinnitab Ivask.

AS Espaki turundusassistent Signe Tomkeri sõnul on neil kevadhooajal palju kaupu soodushinnaga müügil. „Meie märtsis ilmunud kliendileht on neist tulvil,“ kinnitab ta.

AS Angroo Ehitus juhataja Sven Salbeni sõnul on neil plaanis mai alguses küll üks lokaalsem kampaania läbi viia, aga kõik pole selles osas veel paigas. „Kuna reklaam on suunatud Kristiine-Nõmme elanikele, siis tahaksime pakkuda soodsamalt kergplokki, tellist, müürisegu ning kuivbetooni,“ selgitab Salben. „Ilmselt ka soojustusmaterjale, kuna külm talv näitas soojustusvead kätte.“

Devest AS Ehitusmarketi turundusdirektor Kirke Kirsme sõnul toimub Laagri Ehitusmarketis sooduskampaaniaid väga sageli. „Meil on erinevad teemanädalad, kus pakume siis soodushinnaga vastavaid tooteid,“ selgitab ta. „Näiteks aprillis olid meil vannitoanädal, remondi- ja sisustusnädal, üldehitusnädal ning aianädal.“ Maikuus on tema sõnul tulemas lillede ja taimede müügile suunatud sooduskampaania emadepäeva puhul.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed