28. aprill 2010

Ehitus- ja kinnisvarasektori liidud kolisid kokku

Alates aprillist on Eesti suurimate ehituse ning kinnisvara vallas tegutsevate liitude uueks asukohaks Delta Plaza büroohoone Pärnu maanteel.

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhi Indrek Petersoni hinnangul muudab liitude ühine asukoht ettevõtjatele ning teistele huvilistele ligipääsu ehitusalasele infole ning teenustele märksa mugavamaks.

„Lisaks sellele, et oluline info ehitus- ning kinnisvarasektorist on kättesaadav ühest kohast, loodame, et meie liikmetele ja klientidele tõuseb tulu ka erinevate komptentside suuremast sünergiast,“ täiendas Indrek Peterson. „Parem infovahetus tähendab rohkem ja mõjusamaid ühiseid algatusi, näiteks koostööd ehitusvaldkonda reguleeriva õigusloome töös. Samuti võimaldab see tõhusamat koostööd EL energiatõhususe direktiivi elluviimisel.“

Delta Plaza 7 korrusel seadsid end sisse Eesti Ehitusettevõtjate Liit, Eesti Kinnisvara Hindajate Ühing, Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liit, Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit, Eesti Betooniühing, Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liit ning kinnisvaraalase koolitusega tegelev Soome ettevõte Kiinko.

Delta Plaza asub Pärnu maantee aktiivses äritsoonis, vaid mõneminutilise autosõidu kaugusel kesklinnast, Mustamäest ja lennujaamast. Ühistel pindadel paiknevad ehitus-ja kinnisvaraliidud koondavad täna kokku üle viiesaja eraisikust ja ettevõttest liikme.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688