28. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitus- ja kinnisvarasektori liidud kolisid kokku

Alates aprillist on Eesti suurimate ehituse ning kinnisvara vallas tegutsevate liitude uueks asukohaks Delta Plaza büroohoone Pärnu maanteel.

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhi Indrek Petersoni hinnangul muudab liitude ühine asukoht ettevõtjatele ning teistele huvilistele ligipääsu ehitusalasele infole ning teenustele märksa mugavamaks.

„Lisaks sellele, et oluline info ehitus- ning kinnisvarasektorist on kättesaadav ühest kohast, loodame, et meie liikmetele ja klientidele tõuseb tulu ka erinevate komptentside suuremast sünergiast,“ täiendas Indrek Peterson. „Parem infovahetus tähendab rohkem ja mõjusamaid ühiseid algatusi, näiteks koostööd ehitusvaldkonda reguleeriva õigusloome töös. Samuti võimaldab see tõhusamat koostööd EL energiatõhususe direktiivi elluviimisel.“

Delta Plaza 7 korrusel seadsid end sisse Eesti Ehitusettevõtjate Liit, Eesti Kinnisvara Hindajate Ühing, Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liit, Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit, Eesti Betooniühing, Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liit ning kinnisvaraalase koolitusega tegelev Soome ettevõte Kiinko.

Delta Plaza asub Pärnu maantee aktiivses äritsoonis, vaid mõneminutilise autosõidu kaugusel kesklinnast, Mustamäest ja lennujaamast. Ühistel pindadel paiknevad ehitus-ja kinnisvaraliidud koondavad täna kokku üle viiesaja eraisikust ja ettevõttest liikme.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785