23. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuulberg: meie turgu ei mõjuta, turg mõjutab meid

Columbia-Kivi nõukogu liige ja Rand & Tuulberg Grupi üks omanikest Aivar Tuulberg märkis, et kahjumisse jäänud Columbia-Kivi jätkab tootmist vastavalt turu nõudmistele.

Mullu kahanes Columbia-Kivi käive pea 58% ning ettevõte jäi kahjumisse. Tuulbergi sõnul mingeid erimeetmeid kahjumist väljatulekuks pole ning tootmist jätkatakse vastavalt turu nõudmistele. Selle aasta esimese kvartali  müügitulu oli ligikaudu 5 miljonit krooni.

"Perspektiivide osas ma ennustama ei hakka. Meie turgu ei mõjuta, turg mõjutab meid," nentis ta. "Columbia-Kivi on tugevalt kapitaliseeritud, korralike tootmisliinidega, väga efektiivne ja laia sortimendiga ettevõte.Tervikuna on Eestis analoogset võimsust üle. Samas ei saa paljud tootjad meile ligilähedalegi ei kvaliteedilt ega toodete valikult. Küll see ühel hetkel ka ostjatele kohale jõuab ja turg tulevikus kindlasti korrastub. Eks osad tootjad saavad ilmselt oma viimase raha EMEX-ist või Kuusakoskist," sõnas Tuulberg.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785