19. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksuamet taotleb Fine Kinnisvara pankrotti

Harju maakohtus tuleb kolmapäeval, 21. aprillil arutamisele maksu- ja tolliameti avaldus OÜ Fine Kinnisvara pankroti väljakuulutamiseks.

Maksuameti andmetel on Fine Kinnisvara maksuvõlg tänase seisuga 4,8 miljonit krooni, millele lisandub intress 1,4 miljonit krooni.

Fine Kinnisvara kuulub SAV Baltics OÜ-le, mille omanikud on Kaido ja Janek Saveljev.

Facio Ehitus asutas 2008. aastal tütarfirma Karsti Kodu, mis võttis üle ettevõtte ühe omaniku Kaido Saveljevi firmale Fine Kinnisvara kuulunud ja raskustesse sattunud arendusprojekti.

Tegemist oli Tallinnas Mustamäe linnaosas asuva elurajooniga, kus alustati viie ehitusega, mida ei suudetud lõpetada. Projekt võeti üle olukorras, kus olid valminud kolme üheksakorruselise elamu karbid ja tehtud ettevalmistused kahe järgmise kortermaja ehituseks. 2009. aasta maiks oli Facio Ehitus lõpetanud kolme pooleli olnud kortermaja ehituse kokku 105 korteriga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785