15. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu infraprojektid saavad 842 miljonit toetust

Kaks Tartu linna transpordi infrastruktuuri arendamise projekti saavad toetust kokku 842 miljonit krooni.

Valitsus lisas transpordi infrastruktuuri arendamise investeeringute kava põhinimekirja projekti Tallinn–Tartu–Luhamaa ja Jõhvi–Tartu–Valga maanteid ühendava Tartu idapoolse ringtee ehitamise toetussummaga 442 miljonit krooni. Projekti kogumaksumus on 520 miljonit.

Investeeringute kava lisanimekirja lisati projekt Tartu läänepoolne ümbersõit, mida toetatakse 340 miljoni krooniga. Projekti kogumaksumus on 400 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785