15. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

City24.ee vahendab nüüd kohtutäiturite pakkumisi

Kinnisvaraportaal City24.ee alustas oma keskkonnas kohtutäiturite enampakkumiste vahendamist.

Kohtutäiturite pakutavad kinnisvaraobjektid on leitavad City24.ee avalehe menüüribalt „Oksjonivara".

Enampakkumiste kuulutused sisaldavad lisaks kinnisvaraobjektide põhiandmetele ka objektide alghinda, oksjoni toimumise päeva, oksjoni toimumiseni jäänud aega päevades ja tundides, tagatisraha suurust, kliendipäevade infot ning põhjalikku lisainfot objektiga seotud kohustustest.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785