13. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu kinnitas Tähtvere kortermajade planeeringu

Tartu Linnavalitsus kinnitas täna Näituse tänav 27 detailplaneeringu, mis näeb ette kortermajade rajamise ja büroohoone rekonstrueerimise.

Planeeringu kohaselt jagatakse krunt neljaks. Detailplaneering näeb ette kolme kahe- kuni kolmekorruselise korterelamu püstitamist, kolmekorruselise tootmishoone ümberehitamist korterelamuks ja kahekorruselise büroohoone rekonstrueerimist.

Ühe üksikhoone suurim ehitusalune pindala võib olla kuni 320 m². Planeeringualal juba olemasolevate hoonete ehitusalune pind ei suurene.

Kokku on hoonetesse planeeritud juurde 52 korterit ning parkimine on lahendatud krundi piires osaliselt maa-alusena. Kokku on planeeritud 96 parkimiskohta.

Linnavalitsus algatas planeeringu koostamise Näituse Arenduse OÜ ettepanekul mullu 13. jaanuaril.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785