6. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööinspektsioon läheb messile

Messil Eesti Ehitab 2010 osaleb kolmandat aastat ka tööinspektsioon, kelle ehitusinspektorid ja tööinspektor-juristid messikülalisi nõustama asuvad.  

Homsest laupäevani Tallinnas aset leidval ehitusmessil annavad huvilistele nelja päeva jooksul nõu nii kogenud ehitusinspektorid, tööinspektor-juristid kui teabespetsialistid. Messiboksis jagatakse ka tööohutust ja töötervishoidu puudutavaid teabematerjale ning plakateid.

Tööinspektor-juristid on messil neljapäeval ja reedel kell 14-18 ning laupäeval kell 12-16. Ehitusinspektorid ja teabespetsialistid on tööinspektsiooni messiboksis kogu messi lahtioleku ajal.

Tööinspektsiooni osalemist ehitusmessil toetab Euroopa Sotsiaalfond.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785