30. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus väljastatud tänavu 45 ehitusluba

Tartus on hoogustumas korterelamute ehitus: sel aastal on linn andnud välja 45 ehitusluba, mida on siiski kümne võrra vähem kui mullu.

Tartus Jaamamõisas asuv 15 korteriga maja on sel aastal teine korterelamu, mis on saanud linnalt kasutusloa, vahendas ERR Uudised. 

Ehkki elamuehituse kiiret hoogustumist ei julge keegi lubada, on tippaegadega võrreldes ligi poole odavamate korterite vastu ehitajate sõnul täiesti arvestatav.

"Põhjamaades ei alustata enne üldse majagi, kui on päris palju ette ära müüdud. Täna tahab inimene selgelt näha, et see oleks 100% valmis, seetõttu on täna mingist ettemüügist raske rääkida," rääkis Jaamamõisa elurajooni arendaja, ehitusfirma Rand & Tuulberg nõukogu esimees Aivar Tuulberg.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785