26. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City lööb käed Soome partneriga

Ülemiste City sõlmib täna koostöölepingu, millega kaasab  piirkonna arendamisse Soome partneri.

Täna pealelõunal lubas Ülemiste City lähemalt rääkida, miks leping sõlmiti ning mida see Ülemistele kaasa toob, teatas ettevõte.

Ülemiste City hinnangul on tegemist on ühe suurema viimasel ajal toimunud kinnisvaratehinguga Eestis.

Märtsi keskel uuris Äripäev ASi Mainori omanikeringi kuuluvalt Ülo Pärnitsalt kuuldust Ülemiste City ära müümise kohta. "Ülemiste Cityt me müüa ei soovi, see on kõlakas, me lähme sellega edasi,“ rääkis Pärnits plaanidest. „Me otsime sinna muidugi investoreid ja kompanjone, sest oleme juba piisavalt suureks kasvanud,“ lisas ta.

AS Ülemiste City mullune käive oli 102,7 miljonit krooni, mis on 5 % suurem kui 2008. aastal. Puhaskasumit teenis ettevõte 40 miljonit krooni - võrreldes 2008. aastal teenitud 21 miljoni krooniga paranes tulemus 90%.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785