26. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Püramiidmaja pankrotis

Harju Maakohus kuulutas üleeile välja OÜ Püramiidmaja pankroti.

Pankrotihalduriks nimetati Aivar Verro. Võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub Harju Maakohtu Tartu maantee kohtumajas 14. aprillil.

Püramiidmaja OÜ on 2001. aastal loodud ühing, mille põhitegevusalaks püramiidmajade ehitamine. Ettevõte, mille ainuomanik on Margus Aru, teenis 2007. aastal  2,9 miljoni krooni suuruse käibe juures 1,1 miljonit krooni puhaskasumit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785