26. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusuudiste ekstoimetajast saab Uus Maa uudistevedur

Äripäeva endine ajakirjanik ja ehitusuudised.ee toimetaja Enn Tosso asub tööle Uus Maa Kinnisvarabüroos, kus hakkab kirjutama ja toimetama firma kodulehe kinnisvarauudiseid.

Tosso on ka varem Uus Maas töötanud, olles aastatel 2000-2002 maakler.

„Äripäevast lahkumine oli kahtlemata raske, ent olen kindel, et liitumine Uus Maa Kinnisvarabürooga on õige samm,“ ütles Tosso.

Uus Maa Kinnisvarabüroo omanik ja juhatuse liige Jaanus Laugus sõnas: “Mul on väga hea meel, et Enn on taas tagasi Uus Maa ridades. Töötades Äripäevas on ta saanud palju väärtuslikku kogemust ja temast on saanud karastunud kinnisvaraveergude toimetaja”.

Tosso kaasabiga on Uus Maal eesmärk luua kodulehele kinnisvarakeskkond, kus üleval värskeim informatsioon nii parimate pakkumiste kui artiklite-uudiste näol.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785