AS Kolle vara 14,3 miljoniga müügis

AS Kolle pankrotihaldur müüb enampakkumisel Tallinna kesklinnas asuvat ärihoonet 7,5 miljoni krooni suuruse alghinnaga ja 17 elamukrunti Pärnumaal 6,8 miljoni kroonise alghinnaga.

Vase tänav 9a asuval 1422 ruutmeetri suurusel ärimaal  paikneb ärihoone, üldpindalaga 1422 ruutmeetrit. Alghinnaks enampakkumisel on 7,5 miljonit krooni. Pakkumised tuleb esitada 15. aprilliks, kinnisasja pakkumise tulemus avaldatakse 22. aprillil.

Lisaks kinnistule pealinnas müüb haldur tervikvarana ka Pärnu maakonnas, Surju vallas, Jaamakülas asuvat 17 elamukinnistut. Kruntide pindala kokku on ligi 15 ha, tervikvara alghinnaks 6,8 miljonit krooni. Pakkumiste esitamise tähtaeg on 13. aprill, tulemus avaldatakse 15. aprillil.

 


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed