25. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku teede projekteerimishanke võitis Sweco

Projekteerimisfirma Sweco Projekt võitis maanteeameti poolt välja kuulutagud Saku riigimaanteede projekteerimise riigihanke.

Projekti esitamise tähtaeg on 30. august, misjärel korraldab maanteeamet ehitushanke.

Projekteerimisfirma koostab Saku vallas Saku-Tõdva ja Tõdva-Hageri teede remondi ja kergliiklusteede projektid, mis hõlmavad 11,5 km maanteid ja kergliiklusteid.

„Saku vallas jätkub 2006. aastal alguse saanud teede remont. Meie tööprojektide järgi remonditakse murenenud, võrkpragudega ning aukudega teekate. Lõiguti tuleb teekatet ning muldkeha laiendada lähtudes nõutavast IV maantee klassist. Parandatakse külgnähtavust, projekteeritakse Tõdva ristmiku uus lahendus, lähtudes prognoositud liiklusintensiivsusest ning kergliiklustee Tõdva  ristmikust Kajamaa koolini. Lisaks projekteeritakse bussipeatused Saku vallavalitsuse poolt ette näidatud kohtadesse. Samuti nähakse ette ka mahasõitude korrastamine ning ristmike välja ehitamine kohalike teede ristumisel,“ selgitas Sweco Projeki projektijuht Henri Toom. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785