Muhulased ja Facio ei saa kaubale

Paar kuud tagasi tellija ja töövõtja erinevate arusaamade tõttu seisma jäänud Muhu hooldekodu ehitus ei ole jätkunud, kuna erimeelsuste selgitamine Facioga jätkub, kirjutab Oma Saar.

Eile Muhus toimunud nõupidamisel otsustati ehitajale saata tellijate meelest ebavajalike tööde ja hindade akt.

Erimeelsuste allikaks on riigihankel odavaima pakkumise teinud Facio Ehituse AS lubadus ehitada hoone valmis veidi enam kui 17 miljoni krooni eest, ent mõne aja pärast, mullu oktoobris küsis ehitaja muudatus- ja lisatööde eest täiendavalt 2 647 176 krooni (pluss käibemaks).

Detsembris otsustasid hooldekodu ühise projektina ehitavad Muhu, Orissaare, Pöide ja Laimjala valla esindajad ehitusmaksumuse kallinemist mitte kooskõlastada, mispeale lõpetas ehitusfirma külmale ilmale viidates tööd ning lubas esitada Muhu valla vastu kahjunõude konfidentsiaalsete finantsandmete ajakirjandusele avaldamise eest.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed