24. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotis betoonitootja tehas 5 miljoniga müügis

Pankrotihaldur müüb enampakkumisel pankrotistunud AS-le ALTT  kuuluvat betoonitehast 5 miljoni krooni suuruse alghinnaga.

Lääne-Virumaal Sõmeru vallas Aluvere külas asuva Näpi betoonitehase kinnistu on 31 355 m² suurune ärimaa. Kinnistule on seatud hüpoteegid summas 1 miljonit krooni ja 5 miljoni krooni AS Swedbank kasuks. Seatud hüpoteegid kustutatakse vara müügi korral.

Suuline enampakkumine toimub 7. aprillil Cavere Õigusbüroos.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785