Metallukse madal hind on kahtlane

Standardukse tellimine pelgalt madalat hinda pakkuva reklaamlehekese alusel on riskantne ettevõtmine. Tootjad valmistavad tellitud ukse enamasti rätsepatööna ning firma tausta ja toodanguga tasub enne tellimist lähemalt tutvust teha.

Eesti kapitalil põhineva OÜ Viimre tegevjuht Mihkel Maa­sik rõhutas, et metallust valides tuleb eelkõige vaadata firma tausta ja ka seda, kui kaua on ettevõte Eesti turul tegutsenud.

“Kui ukse hind on väga madal, on see nii mingil põhjusel. Näiteks pole nn Hiina uksed turvauksed ja on tehtud võimalikult minimaalsete kuludega, kahtlasest materjalist. Tean neid, kes sellise ukse soetanud – aastakese võib see normaalselt käia, aga kui midagi juhtub, siis nendele toodetele järelhooldust Eesti turul ei ole,” selgitas ta ning lisas, et ehkki hinnad on seinast seina, käivad hind ja kvaliteet metalluste puhul siiski käsikäes.

Loe metallustest tänasest Äripäevast

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed